Acasă Actualitate Canada a confirmat ridicarea vizelor pentru cetatenii romani

Canada a confirmat ridicarea vizelor pentru cetatenii romani

Guvernul anunta ca, in urma semnarii tratatului CETA, Canada a confirmat ridicarea vizelor pentru cetatenii romani in doua etape, partial de la 1 mai 2017 si total de la 1 decembrie, premierul Dacian Ciolos afirmand ca este „un moment important” atat pentru cetateni, cat si pentru oamenii de afaceri, scrie Hotnews.

„Guvernul Romaniei saluta decizia Guvernului Canadei de a elimina complet vizele pentru cetatenii romani incepand cu 1 decembrie 2017. Aceasta decizie se regaseste in declaratia Summitului UE-Canada si confirma eforturile depuse de Guvernul Romaniei pentru a ajunge la acest rezultat”, se arata intr-un comunicat al Guvernului, citat de News.ro.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version