20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateListele persoanelor juridice acceptate şi respinse în Programele "Rabla", postate pe site-ul AFM

Listele persoanelor juridice acceptate şi respinse în Programele „Rabla”, postate pe site-ul AFM

Administraţia Fondului pentru Mediu publică rezultatul celei de-a cincea etape de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional („Programul Rabla”) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic („Programul Rabla Plus”) 2016.
În această etapă, pentru „Programul Rabla” se vor afișa rezultatele pentru 183 dosare analizate, dintre care 64 dosare au fost acceptate pentru 182 autovehicule și 119 dosare au fost respinse.

Pentru „Programul Rabla Plus” au fost analizate un număr de 3 dosare depuse de persoane juridice, toate fiind acceptate pentru 6 autovehicule.
Listele persoanelor juridice care au fost acceptate şi respinse în programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programului „Rabla” şi „Rabla Plus” 2016.
Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programul „Rabla” şi „Rabla Plus” 2016.
Persoanele juridice care au fost respinse au posibilitatea să depună contestaţii începând de luni, 31 octombrie 2016, în termen de 5 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS