17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSenioarele Craiovei, invitate să fie alături de Teatrul Național “Marin Sorescu”

Senioarele Craiovei, invitate să fie alături de Teatrul Național “Marin Sorescu”

Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova își invită spectatoarele fidele să fie mai aproape de instituția pe care o iubesc și îi cunosc activitatea de ani de zile. Potrivit unui comunicat al TNC Craiova, doamnele care au urmărit, de-a lungul timpului, spectacolele și poveștile spuse de actorii Teatrului Național ”Marin Sorescu” Craiova, au râs și s-au bucurat alături de ei și și-au dorit să-i cunoască mai bine, au ocazia acum să afle mai multe, să descopere taine din culise și din spatele scenei.

„Începând cu această stagiune, stimate Doamne, actorii ar fi onorați să vă aibă alături și în continuare, venind cu sufletul și împărțind zâmbete înaintea fiecărui spectacol. Dacă aveți timp liber la dispoziție, dacă vă face bine să fiți printre spectatorii Naționalului, dacă sunteți pensionară, dacă vreți să cunoaşteţi mai bine actorii şi ce se întamplă în spatele scenei, atunci vă așteptăm să deveniți Senioarele Teatrului Național ”Marin Sorescu”: Să întâmpinați spectatorii în fiecare seară de spectacol; să fiți alături de noi în sală; să ne ajutați să informăm publicul în legătură cu noutăţile Teatrului Național Craiova”, mai anunţă în comunicat TNC Craiova.

Senioarele Teatrului Național ”Marin Sorescu” vor beneficia de un abonament de 2 persoane pentru întreaga stagiune. Detalii la numerele de telefon: 0760 711 145; 0251 416 942.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS