Acasă Actualitate Prima şedinţă CSAT după demisia şefului SIE a început. Nu participă nici...

Prima şedinţă CSAT după demisia şefului SIE a început. Nu participă nici şeful SRI

-

Şedinţa trimestrială a Constiului Suprem de Apărare a Ţării a început marţi la Palatul Cotroceni, şedinţă care are loc la o zi după anunţul demisiei lui Mihai Răzvan Ungureanu de la conducerea Serviciului de Informaţii Externe.

Potrivit Mediafax, la şedinţă participă directorul adjunct al SIE Sliviu Predoiu, care va asigura interimatul până după alegerile parlamentare. De asemenea, şi directorul SRI, Eduard Hellvig, este înlocuit la discuţii de adjunctul Cristian Bizadea. Sunt prezenţi premierul Dacian Cioloş, vicepremierul Costin Borc, miniştrii Anca Dragu (Finanţe), Raluca Prună (Justiţie) Dragoş Tudorache (Interne), Mihnea Motoc (Apărare) şi Lazăr Comănescu (Externe).

Pe agenda şedinţei ordinare a CSAT figurează starea de sănătate a românilor, securitatea cibernetică a instituţiilor publice şi ameninţările la adresa securităţii naţionale în contextul crizei migranţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

DSP Dolj a suspendat activitatea în sala de sport de la Leu

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au fost în control la sala de sport de la Şcoala Gimnazială „Nica Barbu Locusteanu“ din Leu, în urma articolului din Gazeta de Sud prin care se semnalau condiţii improprii pentru copii.