12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProtestatarii de la mitingul împotriva lui Gabriel Oprea au stat rămas în stradă până la ora 21.30

Protestatarii de la mitingul împotriva lui Gabriel Oprea au stat rămas în stradă până la ora 21.30

Protestatarii de la mitingul din Capitală, organizat aseară împotriva votului dat de Camera superioară a Parlamentului privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea, au eliberat bulevardul 13 Septembrie, la aproximativ două ore și jumătate de la începerea protestului, informează Agerpres. Traficul rutier în zonă a fost reluat la ora 21,30, pe ambele sensuri, după ce a fost întrerupt timp de aproximativ o oră.

Cei peste 1.000 de protestatari au scandat lozinci împotriva fostului vicepremier Gabriel Oprea și a parlamentarilor. Pe pancartele afișate de aceștia se putea citi: „(L)Egalitatea în fața legii”, „Nimeni nu este mai presus de lege”, „Asanarea justiției, răspunderea magistraților”, „Mandatați să reprezentanți, nu să abuzați”, „Parlamentari voi sunteți gunoiul României”, „Cancerul care distruge țara”, „Șobolanii care fug de justiție”, „Vrem dreptate”.

De asemenea, au fost afișate pancarte cu poza polițistului Bogdan Gigină, pe care este scris mesajul „Alături de familia Gigină”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS