14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDragnea, la ÎCCJ într-un nou termen în dosarul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu

Dragnea, la ÎCCJ într-un nou termen în dosarul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu

Liviu Dragnea s-a prezentat astăzi la Înalta Curte de Casație și Justiție, într-un nou termen în dosarul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu, informează realitatea.net.  Acesta a părăsit sediul instanței supreme în jurul orei 19.00, susținând că atât el, cât și Victor Ponta, sunt nedreptățiți „în mai multe sensuri”. În fața magistraților ÎCCJ s-a prezentat astăzi, în același dosar, și soția lui Liviu Dragnea, Bombonica.

Miza procesului este una uriaşă pentru Dragnea, întrucât dacă primeşte încă o pedeapsă, fie şi cu suspendare, politicianul se duce după gratii.

Liviu Dragnea nu a dorit ca soţia sa, Bombonica, să fie şefa şoferilor, a paznicilor şi a femeilor de serviciu, iar în acest fel, şefa DGASPC Teleorman, Floarea Alesu a creat serviciul Secretariat unde soţia lui Dragnea a fost numită şefă. Potrivit martorilor audiaţi în dosar, aceasta nu semna pontaje şi alte acte pe motiv că i se părea „jenant” se arată în documentele de anchetă.

Mai mulţi martori dar şi fosta şefă a DGASPC Teleorman le-au povestit procurorilor DNA despre favoritismul de care s-a bucurat fosta soţie a lui Liviu Dragnea în cadrul Direcţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS