12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: „Târgul Jucăriilor” de la Biserica Brândușa, la cea de-a VII-a ediție

Craiova: „Târgul Jucăriilor” de la Biserica Brândușa, la cea de-a VII-a ediție

Parohia „Sfântul Nicolae” – Brânduşa din Craiova organizează în ziua de duminică, 25 septembrie, a şaptea ediţie a Târgului Jucăriilor. Acţiunea se va derula după oficierea Sfintei Liturghii, în curtea Bisericii „Sfântul Nicolae Brânduşa” din Craiova, Strada Brânduşa nr. 12, între orele 11.00 şi 18.00.
Acțiunea filantropică are drept scop colectarea de fonduri şi jucării / jocuri pentru copii dezavantajați social.
„Cu toţii avem acasă jucării care nu mai sunt folosite de copiii noştri, fie pentru că au prea multe, fie pentru că au crescut. Jucăriile pot fi „readuse la viaţă” şi pot fi folosite de alţi copii. Puteţi dona orice fel de jucării, aflate în stare bună de funcţionare. Pot participa toţi cei doritori. Condiţiile participării sunt simple: jucăriile, o dată aduse la Târgul Jucăriilor, se consideră donate Parohiei noastre. Este bine să fie curate. Puteţi aduce şi jocuri, cărţi de colorat şi altele asemenea. Toţi cei prezenţi la biserică în ziua de duminică, 25 septembrie, pot achiziționa una sau mai multe jucării”, a declarat pr. Gabriel Sorescu, parohul Bisericii „Sfântul Nicolae” – Brândușa.

O parte din jucării vor fi donate pentru copiii din secţiile de Oncologie ale Spitalului Județean de Urgenţă din Craiova şi copiilor din mai multe grădiniţe din mediul rural, judeţele Dolj şi Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS