16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateServiciile ING au redevenit funcționale, după ce ieri nu s-au putut folosi ATM-urile acestei bănci

Serviciile ING au redevenit funcționale, după ce ieri nu s-au putut folosi ATM-urile acestei bănci

Toate serviciile ING sunt în prezent funcționale, iar clienții pot efectua tranzacții cu cardul la comercianți și la bancomat, anunță reprezentanții ING Bank România, citaţi de Agerpres. Precizarea este făcută după ce ieri, din cauza unori erori, sistemul reţeaua de ATM-uri şi serviciul Home Bank au devenit indisponibile.

„Serviciile ING sunt funcționale. Acum și tranzacțiile cu cardul la comercianți și la bancomat sunt disponibile. Ne cerem scuze încă o dată pentru toate neplăcerile create. Am tratat situația cu maximă prioritate și am lucrat cu toate resursele necesare pentru a rezolva problemele tehnice cat mai repede posibil. Continuăm să monitorizăm stabilitatea serviciilor”, precizează Iosefina Frolu, Head of Corporate Communication ING Bank Romania, într-un comunicat remis AGERPRES.

Banca a anunțat în cursul serii că ATM-urile, sistemele de acceptare a cardurilor ING și serviciul Home’Bank au fost indisponibile pentru clienții băncii din cauza unor erori în sistemul de stocare a datelor.

„Vă informăm că astăzi, 10 septembrie, orele 13:00, sistemul de stocare a datelor a început să genereze erori în operare. Ca urmare a acestei situații tehnice neprevăzute, atât rețeaua de ATM-uri, sistemele de acceptare a cardurilor ING cât și serviciul Home’Bank au devenit indisponibile”, menționa ING Bank România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS