Acasă Actualitate Șeful Poliției Mizil reținut într-un dosar de trafic de minore

Șeful Poliției Mizil reținut într-un dosar de trafic de minore

Marius Rotaru, șeful Poliției orașului Mizil a fost reținut noaptea trecută pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT din Ploiești într-un dosar de trafic de minore. Ofițerul este acuzat de favorizarea infractorului și abuz în serviciu. Rotaru va fi prezentat instanței Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Marius Rotaru, șeful Poliției Mizil a ajuns pe mâna procurorilor DIICOT din Ploiești după ce mai multe minore l-au reclamat la Direcția Generală Anticorupție pe motiv că nu le sunt luate în seamă plângerile refferitoare la chinul pe care trebuie să-l suporte din cauza unor proxeneți din Mizil, care le forțau să se prostitueze.

Rotaru a fost adus noaptea trecută la audieri, iar în această dimineață procurorii au decis să-l rețină pentru 24 de ore. El este acuzat că ar fi protejat mai mulți proxeneți din Mizil, deși la Poliție existau zeci de plângeri ale victimelor, minore de 15- 16 ani.

În timpul perchezițiilor la domiciliul polițistului au fost găsite reclamațiile fetelor și probele  care ar fi trebuit să ajungă la procurorii DIICOT pentru a declanșa ancheta în acest caz.

În același dosar au mai fost reținute alte trei persoane, care vor fi prezentate astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version