Acasă Actualitate Igiena din spitale, la control

Igiena din spitale, la control

-

Igiena în spitale poate salva mii de vieti anual. Înainte de echiparea performantă pe care trebuie să o aibă unitățile medicale, pacientii pun pe primul loc curătenia pe care o găsesc în saloane și grupurile sanitare. Mulți speriați, singuri și chinuiți de boală cer măcar condiții de internare decente după ce o viată au contribuit la sistemul de sănătate. GdS şi Alege TV continuă campania de verificare a curăţeniei în alte trei spitale craiovene.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.