5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIsrael: Mai mulţi oameni au fost prinşi sub dărâmături, după ce o macara s-a prăbuşit peste o parcare supraetajată

Israel: Mai mulţi oameni au fost prinşi sub dărâmături, după ce o macara s-a prăbuşit peste o parcare supraetajată

Macaraua a căzut peste o parcare supraetajată, care s-a prăbuşit la rândul său, într-un şantier din nordul orașului Tel Aviv, relatează Russia Today. Mai mulți muncitori care lucrau pe șantier lipseau însă de la apel, a precizat poliția, fără a indica numărul lor.
Până la 30 de oameni ar fi prinşi sub dărâmături, anunţă presa locală. Haaretz scrie că e vorba de 15 persoane. Zece răniți au fost evacuați. Unul este în stare gravă. Cauzele incidentului nu sunt clare.

Şoselele din jurul şantierului au fost închise pentru a permite accesul vehiculelor de intervenţie în situaţii de urgenţă. Numeroase echipe de paramedici, poliţie şi pompieri se află la faţa locului.

Accidentele de muncă soldate cu morţi sunt frecvente în Israel, din cauza reglementărilor insuficiente.

28 de muncitori şi-au pierdut viaţa în primele şase luni ale anului, dintre care 16 lucrau în construcţii. În aceeaşi perioadă a anului trecut, opt muncitori în construcţii şi-au pierdut viaţa în accidente de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS