Acasă Actualitate Dovada plăţii amenzii aplicate de Poliţia de Frontieră se poate transmite on-line

Dovada plăţii amenzii aplicate de Poliţia de Frontieră se poate transmite on-line

Începând cu data de 1 septembrie, Poliţia de Frontieră a pus la dispoziţia cetăţenilor un formular on-line pentru transmiterea dovezii de achitare a amenzii pentru sancţiunile date de poliţiştii de frontieră.
„Formularul se regăseşte pe pagina oficială a instituţiei – www.politiadefrontiera.ro – la secţiunea Contact, unde fiecare persoană completează: numele, prenumele, adresa de e-mail personală, judeţul pe raza căruia îşi are sediul structura Poliţiei de Frontieră din care face parte poliţistul de frontieră care a aplicat sancţiunea şi ataşează copiile scanate după procesul-verbal de constatare a contravenţiei şi dovada plăţii amenzii. După completarea câmpurilor obligatorii, expeditorul va primi o confirmare a datelor transmise iar mesajul va fi expediat către structura teritorială a Poliţiei de Frontieră Române din care face parte agentul constatator care a aplicat sancţiunea”, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră printr-un comunicat de presă.
În cazul amenzilor de la aeroporturi, plăţii amenzii se transmite prin intermediul aceluiaşi formular, selectând judeţul în care aeroportul îşi are sediul.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version