12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoljean cercetat pentru conducere fără permis, sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă

Doljean cercetat pentru conducere fără permis, sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă

F. Paul, de 20 de ani, din comuna Amărăştii de Jos, Dolj, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus, aseară, pe D.J. 561 C, în localitatea Dobrotești, o motocicletă, din direcţia Valea Stanciului către Amărăştii de Jos, iar din cauza consumului de alcool a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă către dreapta şi a lovit un stâlp de electricitate.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a tânărului de 20 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru acordarea îngrijirilor medicale.
Polițiștii rutieri ajunși la fața locului l-au testat pe doljean cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS