Acasă Actualitate Paramotor prăbușit în Giurgiu. Doi răniți.

Paramotor prăbușit în Giurgiu. Doi răniți.

Un paramotor s-a prăbuşit în judeţul Giurgiu, o persoană fiind în stop cardiac iar o a doua rănită dar conştientă, un elicopter SMURD fiind trimis la faţa locului, a declarat secretarul de stat al MAI, Raed Arafat,  anunță MEDIAFAX.

 

„S-a primit un apel la Giurgiu şi s-a anunţat prăbuşirea unui paramotor. A fost trimis la faţa locului un elicopter SMURD şi mai multe forţe din judeţul Girugiu. La acest moment o persoană este în stop cardiac sub resuscitare de către echipajul elicopterului şi mai este o persoană rănită, dar conştientă”, a declarat Raed Arafat pentru sursa citată.

Autorităţile din Giurgiu fac cercetarea la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauzele prăbuşirii paramotorului.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version