8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Tarife de la 23,07lei/călătorie cu Trenurile Soarelui, Bucureşti – Constanţa, cu...

Tarife de la 23,07lei/călătorie cu Trenurile Soarelui, Bucureşti – Constanţa, cu biletul de weekend

-

CFR Călători recomandă tuturor celor care merg la Mare cu trenul la final de săptămână, Biletul de weekend. Pentru fiecare sfârşit de săptămână Biletul de weekend oferă posibilitatea de a călători cu reduceri de până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tren, în funcţie de numărul weekend-urilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4).

De exemplu, cu Biletul de weekend preţurile* aferente unei călătorii din cele patru weekenduri (dus-întors) sunt:

La Trenul Tineretului
București – Constanţa: 23,07 lei / sens / călătorie în loc de 33,40 lei cât ar fi tariful standard la tren Regio
Piteşti – Constanţa: 30,29 lei, în loc de 44,50 tariful standard la tren Regio
La Trenurile Soarelui
București Nord – Constanţa: 40,36 lei (pentru cele cu rang de trenuri InterRegio) în loc de 60 lei cât sunt tarifele standard
Ploieşti Vest – Constanţa: 44,78 lei, în loc de 66,80 lei
Braşov sau Caracal spre Constanţa: 53,30 lei, în loc de 79,90 lei
Craiova sau Iaşi spre Constanţa: 60,84 lei, în loc de 91,50 lei la tariful standard

*Toate prețurile menţionate includ şi tariful de rezervare loc, în valoare de 3,90 lei.

Achiziţionarea Biletului de weekend se poate face numai de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR. Mai multe detalii despre Biletul de weekend sunt pe site -ul nostru: www.cfrcalatori.ro/6139 .

Programul estival de transport feroviar Trenurile Soarelui 2016 este valabil până la data de 13 septembrie și cuprinde peste 40 de trenuri spre și dinspre litoral și Delta Dunării.
Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.
Rezervări de bilete prin telefon pentru trenuri cu plecări din:
Bucureşti Gara de Nord – la numărul 021/9522, Constanţa – la numărul 0727.999.952

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.