20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Olt: 7% dintre olteni au votat până la ora 9.00

Olt: 7% dintre olteni au votat până la ora 9.00

-

Până la ora 9.00, potrivit Biroului Electoral Central, votaseră 7% dintre cetăţenii cu drept de vot din judeţul Olt. În oraşele judeţului, situaţia se prezintă după cum urmează:
Slatina – 3,89%;

Caracal – 5,37%;

Balş – 6,16%;

Corabia – 6,75%;

Scorniceşti – 3,81%;

Drăgăneşti-Olt – 8,57%;

Piatra-Olt – 8,29%;

Potcoava – 7,44%.

La alegerile din 5 iunie, sunt aşteptaţi la vot 382.355 de alegători din judeţul Olt. Scrutinul se va desfăşura în 379 de secţii de votare, dintre care cele mai multe vor fi în municipiul reşedinţă de judeţ, Slatina. Faţă de alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014, numărul secţiilor de votare a crescut cu două.

 

Sursa: Gazeta Nouă

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.