Acasă Actualitate O vânzătoare într-un chioşc de ziare din Constanţa a fost înjunghiată. Ea...

O vânzătoare într-un chioşc de ziare din Constanţa a fost înjunghiată. Ea a murit la spital

O femeie, vânzătoare într-un chioşc de ziare din Constanţa, a fost atacată şi înjunghiată, vineri seara, în incinta punctului de lucru, de o persoană necunoscută care apoi a reuşit să dispară. Victima a murit după câteva ore la spital, informează Mediafax.

Potrivit unor surse din poliţie, agresiunea a avut loc vineri seara, în jurul orei 21.30, într-un chioşc de ziare aflat în zona Delfinariu din municipiul Constanţa, fiind anunţată la 112 de un martor.

Un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa s-a deplasat imediat la locul incidentului şi, după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale, femeia, rănită foarte grav în zona toracelui şi abdomenului, a fost transportată, în stare critică, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Deşi cadrele medicale au încercat timp de mai multe ore să-i salveze viaţa, în cursul acestei dimineţi victima a decedat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, cercetările fiind făcute sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.
Exit mobile version