Acasă Actualitate Craiova: Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Grigorie Teologul”, o “Școală Altfel”

Craiova: Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Grigorie Teologul”, o “Școală Altfel”

-

Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Grigorie Teologul” din Craiova desfășoară în perioada 18-22 aprilie programul ”Școala Altfel! Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Astfel, vor fi desfășurate activități culturale, activități pentru promovarea valorilor umanitare, activități tehnico-științifice, activități de educație pentru sănătate şi activități de aducație ecologică în parteneriat cu instituții din municipul Craiova, precum: Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Paraclisele mitropolitane, Muzeul de Istorie și Muzeul Olteniei, Muzeul de artă, Filarmonica Oltenia Teatrul Național ”Marin Sorescu”, Palatul copiilor şi Colegiul Național Carol I.
„Acest program este dedicat activităților educative extracurriculare și extrașcolare și are în vedere atingerea și realizarea unor unor obiective educaționale prin activități care, în programul normal din perioada cursurilor, nu se pot derula. Prin urmare, Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Grigorie Teologul” din Craiova devine în acest sens o ȘCOALĂ ALTFEL, o Școală pentru minte și suflet”, a precizat arhidiacon prof. dr. Stăiculescu Angel-Cristian, Directorul Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Grigorie Teologul” din Craiova.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.