Acasă Actualitate Dosar penal pentru doi craioveni. Unul a condus fără permis, iar celălalt...

Dosar penal pentru doi craioveni. Unul a condus fără permis, iar celălalt i-a dat maşina

razie politie

Patrula de siguranță publică formată din lucrători ai Secției 6 Poliție Craiova aflată aseară în serviciul de patrulare pe strada Brestei, din municipiu, a efectuat semnal de oprire unui autovehicul, însă șoferul acestuia nu s-a conformat continuându-şi deplasarea.
Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, totodată fiind informate și alte echipaje de poliție, iar la intersecția străzilor Pelendava și Fermieului, s-a reuşit blocarea autovehiculului și identificatea conducătorului auto în persoana lui T. Ovidiu, de 20 de ani, domiciliat în Craiova. Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
De asemenea, în autovehicul a fost identificat și propritarul, B. Marius, de 41 de ani, din Craiova, care i-a încredințat tânărului de 20 de ani mașina spre a o conduce, deși cunoștea că nu poseda permis de conducere. Polițiștii craioveni au întocmit pe numele celor doi un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană  fără a poseda permis de conducere și încredințarea unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version