16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTarom reia zborurile spre Bruxelles, cu anumite restricţii

Tarom reia zborurile spre Bruxelles, cu anumite restricţii

Zborurile Tarom cu destinaţia Bruxelles vor fi reluate, parţial, începând cu data de 5 aprilie, în urma redeschiderii aeroportului Zaventem, a anunţat astăzi compania, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat, Tarom va reluat zborurile spre şi dinspre Bruxelles după începând cu data de 5 aprilie.

“Compania Tarom va relua operarea cursei RO373/4 – Bucureşti – Bruxelles (Zaventem) – Bucureşti, care va fi efectuată cu un avion Airbus A318. Pasagerii care deţin un bilet pentru zborul RO371/2 în perioada 05 – 08 aprilie 2016 vor fi rerutaţi pe zborul TAROM RO373/4, care operează conform următorului orar: RO 373 – Bucureşti – Bruxelles 16.50 – 18.40; RO374 –Bruxelles Bucuresti 19.25 – 23.05”, au transmis oficialii companiei.

Având în vedere că aeroportul Zaventem este parţial operaţional şi că există anumite restricţii pe aeroport, după atentatul terorist care a avut loc, pasagerii trebuie să aibă boarding pass-ul sau rezervarea printată pentru a li se permite accesul în zona de check-in, mai informează Tarom.
Însoţitorii pasagerilor nu au acces în aeroport cu excepţia celor ce însoţesc pasagerii cu mobilitate redusă. Transportul public nu a fost reluat iar accesul la aeroport este posibil doar cu autoturismele private şi taxiuri.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS