Foto: fanatik.ro

Fostul portar al Universităţii Craiova, Silviu Lung, a fost condamnat astăzi la 1 an şi patru luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Sentinţa a fost dată în urmă cu puţin timp de Judecătoria Craiova.

Pe 8 ianuarie 2014, Constantin Niţu, de 41 de ani, din comuna doljeană Moţăţei, s-a urcat la volanul mașinii sale, un Renault Laguna, și a plecat la Craiova să-și ia cei doi copii de la școală, pe Andreea și Andrei. La întoarcere, pe DN 56, la kilometrul 14, mașina condusă de bărbatul de 41 de ani a fost lovită în plin de un Mercedes condus din sens opus de Silviu Lung. În urma impactului violent, Constantin Nițu a murit pe loc, Andreea a fost rănită grav, iar Andrei a scăpat cu leziuni ușoare, care nu i-au pus viața în pericol.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.