14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate25% reducere timp de un an, cu Cardul TRENPLUS

25% reducere timp de un an, cu Cardul TRENPLUS

Oferta Card TRENPLUS  a CFR Călători atrage un număr din ce în ce mai mare de pasageri. În 2015 numărul posesorilor de Card Tren Plus a crescut cu aproximativ 20% față de anul anterior.
Acest Card permite cumpărarea de bilete timp de un an cu reducere de 25% din tariful integral de transport pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a.
Cardul TRENPLUS are valabilitate 1 an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind de 100 lei.

În tren, călătorul are obligația de a prezenta, împreună cu biletul, şi Cardul  în baza căruia a fost emis biletul, precum şi un act de identificare cu poză şi CNP (CI/BI/paşaport).
Cardul TRENPLUS  poate fi procurat de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie. Pentru intrarea în clubul posesorilor de Card TRENPLUS, este necesară doar completarea unui scurt formular care este disponibil pentru a fi descărcat și pe www.cfrcalatori.ro (formular tipizat- vezi aici).

În plus, posesorii cardului, pot cumpăra şi online bilete de tren, cu reducere de 25%, la care se mai adaugă, cumulativ, şi reducerea de 5%  acordată prin serviciul de Cumpără Bilete CFR. Tariful de rezervare a locului, tariful suplimentului de pat/cuşetă se achită integral.

Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile acordate prin acte normative, călătorii sunt rugaţi să consulte website-ul nostru, www.cfrcalatori.ro, secţiunea Tarife şi Oferte Naţionale.

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii trebuie să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS