17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCreatoarea de modă Ingrid Vlasov, audiată la DNA

Creatoarea de modă Ingrid Vlasov, audiată la DNA

Creatoarea de modă Ingrid Vlasov a ajuns, astăzi, la sediul DNA pentru a fi audiată într-o cauză de corupţie, scrie Mediafax.

Creatoarea de modă Ingrid Vlasov este cercetată din luna octombrie a anului trecut într-un dosar al DNA pentru complicitate la abuz în serviciu, după ce ar fi încasat 20.595 de lei de la Camera de Comerţ şi Industrie a României, în baza unor contracte de drepturi de autor care nu aveau justificare economică pentru instituţie.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie îi cercetează pe Ingrid Elena Vlasov şi pe soţul acesteia, Marian Nedelcu, administrator al unei societăţi comerciale, pentru complicitate la abuz în serviciu, în formă continuată.
Anchetatorii susţin că în perioada 2008- 2009, Ingrid Vlasov, în calitate de administrator al SC Ingrid Vlasov SRL, a încheiat două contracte de cesiune neexclusivă a drepturilor patrimoniale de autor cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, în baza cărora a încasat 20.595 lei, pentru prestaţii ce nu au justificare economică pentru această instituţie publică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS