Acasă Actualitate Bujorului Residence – cel mai mare proiect rezidențial privat din Craiova

Bujorului Residence – cel mai mare proiect rezidențial privat din Craiova

Bujorului Residence înseamnă mai mult decât un nou complex de blocuri în Craiova. Este un proiect amplu, gândit pentru a crea o comunitate, un stil de viață inedit pentru toți cei care au achiziționat sau vor achiziționa aici o locuință. 210 apartamente, de două până la patru camere, grupate în șapte blocuri, în centrul Craiovei. Pe terenul total de aproximativ 11.000 mp, mai mult de 70% sunt alocați pentru amenajări de spații verzi, zone de agrement, locuri de joacă și parcări sub și supraterane.

Proiectul este structurat în patru etape. În prima s-a construit și predat în folosință, la finalul anului trecut, primul bloc. În etapele următoare vor fi finalizate și disponibile pentru clienți câte două blocuri anual, până în 2018 – termenul estimat pentru finalizarea proiectului.
„Vă pot spune cu satisfacție că primul bloc construit este vândut în totalitate, încă din vara anului trecut. Am demarat lucrările pentru etapa a doua, blocurile F și G, unde gradul de ocupare per total este de 85% și estimez ca în maximum două luni să ajungem la 100%. Aceste două blocuri vor fi predate către beneficiari, la finalul anului. Mai mult decât atât, luând în considerare interesul crescut al clienților și cererea de pe piața imobiliară, am început deja promovarea și pentru etapa a treia: blocurile C și D. Ne putem mândri că am semnat în două săptămâni de promovare contracte de rezervare pentru cinci apartamente!“, spune Florin Șantia, manager de proiect.
Fiecare bloc, inclusiv cel finalizat, care are doar patru etaje, spre deosebire de celelalte care au șase etaje, este dotat cu lift, cu o capacitate de șase până la opt persoane. Acesta pleacă din parcarea subterană și urcă până la ultimul nivel. Apartamentele sunt aerisite, cu o înălțime non-standard de minimum 2,70 m, cu suprafețe vitrate mari, care lasă lumina naturală să intre cu generozitate în locuință. Balcoanele sunt spațioase, pornind de la 10/11 mp. Toate apartamentele au videointerfon, centrale termice în condensație și contorizare individuală pentru utilități.
„La finisajele interioare, nu noi predefinim modul în care arată apartamentele, ci clienții. Noi le asigurăm materiale de înaltă calitate și le oferim un spațiu pe care și-l pot personaliza după bunul plac și gust, beneficiind de consultanța și experiența noastă. La ora actuală, feedback-ul transmis de către beneficiari și de către cei care le-au vizitat este extraordinar! Ne bucurăm că oamenii au început să înțeleagă cât de mult înseamnă o locuință nouă“, explică Florin Șantia.
Apartamentele sunt foarte bine izolate fonic și termic. Blocul H, primul finalizat, a fost încadrat la clasa energetică A. S-a folosit tâmplărie PVC cu trei foi de sticlă de la Qfort, fiecare dormitor beneficiind de rulouri cu acționare din telecomandă. Toate obiectele sanitare sunt suspendate, pentru a crea spațiu. Gresia, faianța, dar și ușile de interior și cele de acces în apartament sunt importate din Italia, iar parchetul, cu suprafață „scratch guard“, este adus din Belgia.
Spațiile condominiale, holurile de acces și casa scării beneficiază de finisaje cu materiale de calitate tocmai pentru a crea un concept de locuință competitiv pentru piața rezidențială din Craiova.
Întreaga zonă va fi securizată și monitorizată video. „Vom avea două puncte de pază și control, unul dintre ele, spre strada Bujorului, fiind deja funcțional. Am gândit un sistem centralizat de monitorizare video, atât pentru spațiiile condominiale, cât și pentru toată zona perimetrală“, menționează Florin Șantia.
Dezvoltatorul imobiliar nu se află la primul proiect de asemenea anvergură. În portofoliul său se află și cartierul Casa Noastră din zona Selgros, un complex de 60 de vile, care și-au găsit cumpărătorii în aproximativ un an de zile.
Și în cazul Bujorului Residence, dezvoltatorul și-a propus să mențină ștacheta ridicată, mai mult, să creeze repere, pentru a impune un standard înalt care să determine o concurență continuă: „E un lucru benefic, din punctul nostru de vedere, pentru toți clienții de pe piață. Am transpus și în segmentul de imobiliare, alături de deviza noastră «Nu doar locuințe, ci un mod de viață!», deviza Qfort-ului, colaboratorul nostru: «Proiectat să reziste!», reușind astfel să oferim construcții solide, care satisfac orice grad de exigență. Clienții nu primesc de la noi doar un apartament, ci o casă funcțională, cu tot confortul și siguranța pe care ți le dau garanția construcției, garanțiile materialelor și ale elementelor de finisaj“, încheie Florin Șantia, managerul de proiect.

Exit mobile version