11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLaptele din care a fost făcută brânza cu E-Coli, verificat

Laptele din care a fost făcută brânza cu E-Coli, verificat

Verificările continuă în cazul copiilor internaţi la Marie Curie pentru a afla dacă şi alte produse sunt infectate cu bacteria e-coli. Ministrul Agriculturii a declarat că veterinarii fac verificări acum la fermele care au vândut laptele din care s-a făcut brânza infectată.
Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a anunțat, în această dimineață, la Palatul Parlamentului, că vor fi extinse controalele în magazine, după ce Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunţat, luni, că a descoperit bacteria E.coli în probele recoltate de la o familie din Bacău, dar şi de la o unitate de prelucrare a laptelui din Argeş.

Unul din cei trei copii din Argeş, decedaţi la Spitalul „Marie Curie”, a consumat brânză proaspătă de vaci în care a fost descoperită bacteria E.coli, a anunţat luni directorul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş.

Bacteria Escherichia Coli, care a fost cauza îmbolnăvirii bebeluşilor din Argeş, a fost descoperită în produse lactate din judeţul Argeş, mai exact în brânza de vacă produsă de firma „Lactate Brădet” din Curtea de Argeş, a declarat luni ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS