24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCindy Crawford împlinește 50 de ani

Cindy Crawford împlinește 50 de ani

Cindy_Crawford_Cannes_2013

Cynthia Ann (Cindy) Crawford, manechin și actriță, s-a născut pe 20 februarie 1966 în comitatul DeKalb, Illinois, Statele Unite ale Americii. Este fiica lui Jennifer Sue Crawford-Moluf și a lui John Crawford.

A absolvit „DeKalb High School” în 1984, iar Universitatea Northwestern a abandonat-o după un semestru pentru a lucra ca model, având un metru și 78 centimetri înălțime și 59 de kilograme, părul castaniu deschis și ochii căprui și dimensiuni aproape perfecte 86-66-91 cm. Potrivit www.elitemodellook.com, Cindy Crawford a fost descoperită la vârsta de 16 ani, când fotografia sa a apărut într-un ziar local. Reacțiile au fost atât de încurajatoare, încât s-a decis să-și încerce norocul în modeling. În 1983, s-a înscris la concursul „Elite Model Look”, în Acapulco, și a fost una dintre finalistele americane din 1983. A decis apoi să se dedice unei cariere ca manechin și a renunțat la bursa universitară pe care o primise, în inginerie chimică.

Recent, Cindy Crawford a declarat pentru revista Rhapsody că după ce va împlini vârsta de 50 de ani, pe 20 februarie, va renunța definitiv la modeling și se va retrage din fața camerelor de filmat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS