10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMihaela Hogaș, medalie de bronz la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lillehammer

Mihaela Hogaș, medalie de bronz la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lillehammer

Sportiva româncă, Mihaela Hogaș, a obținut, astăzi, o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) de la Lillehammer, ea făcând parte din echipa Internațională 10 de patinaj viteză care a concurat în întrecerea pe echipe mixte la sprint, informează Agerpres.
Echipa Internațională 10 de patinaj viteză a încheiat cu timpul de 1 min 58 sec 87/100. Din team au mai făcut parte italianca Chiara Cristelli, germanul Ole Jeske și norvegianul Allan Dahl Johansson.

Proba este una specifică JOT, creată pentru a întări legăturile de prietenie dintre națiuni. Medalia câștigată de româcă reprezintă a doua clasare pe un podium al unei competiții olimpice multisport de iarnă sub egida CIO, după o pauză de 48 de ani, când Ioan Panțuru și Nicolae Neagoe au câștigat medalia de bronz la JO de la Grenoble.

Mihaela Hogaș este legitimată de patru ani la Clubul Corona Brașov, unde este antrenată de Bogdan Stănescu, a declarat pentru AGERPRES, președintele secției sporturi de iarnă de la Clubul Sportiv Corona, Cătălin Leonte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS