Polițiștii din cadrul IPJ Dolj încercă să stabilească în ce condiții a fost înjunghiat un craiovean, în vârstă de 35 de ani, la un concert organizat sâmbătă noaptea la Casa Studenților din municipiu. Potrivit politiștilor doljeni, victima, care a suferit o plagă înjunghiată superficială nu a depus plângere până în acest moment.
După primele cercetări, oamenii legii au stabilit că bărbatul ar fi fost înjunghiat de fiul unei magistrate care a mai fost implicat în ultimii ani într-o serie de scandaluri. Este vorba de Andrei Lazăr, în vârstă de 28 de ani.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.