Acasă Actualitate 14 morţi după ce mai multe rachete au lovit un spital şi...

14 morţi după ce mai multe rachete au lovit un spital şi o şcoală din Siria

Cel puţin 23 de persoane au murit şi alte zeci au fost rănite după ce mai multe rachete au lovit o şcoală, două spitale şi mai  multe locuri din nordul Siriei, potrivit postului Al Jazeera. Potrivit unui prim bilanţ, în unul dintre bombardamente cel puţin 14 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 30 au fost rănite după ce obuzele au lovit un spital din Azaz, din provincia Alep.
Potrivit acestora, cinci rachete au lovit spitalul şi o şcoală din apropiere, în care se adăposteau, în centrul oraşului, refugiaţi care fugeau de o ofensivă a armatei siriene în regiunea Alep.
O clădire care adăpostea refugiaţi a fost de asemenea atacată cu bombe lansate din avioane, care aparent aparţineau forţelor ruse, a declarat un locuitor.

Premierul turc Ahmet Davutoglu a declarat într-o conferinţă de presă susţinută luni la Kiev, că rachetele ruseşti au fost cele care au lovit spitalul şi şcoala din Azaz.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version