21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMădălin Voicu, suspect într-un dosar de corupție

Mădălin Voicu, suspect într-un dosar de corupție

Mădălin Voicu a venit miercuri dimineață la sediul DNA, informează B1 TV. Acestuia i s-a adus la cunoștință faptul că are calitatea de suspect într-un dosar de corupție. În urmă cu câteva luni, procurorii au început o anchetă ce privește presupuse fraude cu bani europeni. Aceștia ar fi fost folosiți în alte scopuri decât cele pentru care au fost atribuiți.
La ajungerea la DNA, Voicu era pus pe glume. ”Am ajuns în calitate de dirijor, de muzician. Dacă vor un concert, o să mă ocup, o să-l organizez”, a spus acesta.
”Ca membru de onoare la Partida Romilor am fost chemat. Probabil că există un fel de verificare generală, nu numai organizaţia romilor”, a mai precizat el.
La ieșirea din instituție, Mădălin Voicu a susținut că el nu se pricepe la bani, nu prea știe care este prejudiciul, dar este dispus să colaboreze pentru ca procurorii să se lămurească. Acest a mai precizat că a fost o persoană incomodă, dat fiind deciziile pe care le-a luat în cei 20 de ani de când face politică, dar, probabil, se va întoarce la meseria sa, acolo unde nu deranjează pe nimeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS