22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSalvamontistă agresată de un bărbat, la Straja

Salvamontistă agresată de un bărbat, la Straja

Un incident şocant a avut loc într-un local din staţiunea montană Straja. O tânără, angajată Salvamont, a fost agresată de un bărbat sub ochii unui jandarm, care era în timpul liber, informează Digi 24. În apărarea tinerei a sărit un angajat al barului, dar a fost și el lovit.

„Jandarmii montani din cadrul postului Straja au fost sesizaţi cu privire la scandalul petrecut în staţiune, s-au deplasat la faţa locului si au identificat un tânăr care agresase mai multe persoane printre care şi o tânără aflată în stare de inconştienţă. Agresorul a fost încătușat de jandarmii montani și dus la secție. De asemenea, bărbatul a fost amendat contravenţional cu 1.000 de lei şi l-au predat postului de Poliţie Lupeni, pentru continuarea cercetărilor. Totodată, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Hunedoara s-a autosesizat şi a dispus constituirea unei comisii care va ancheta comportamentul în cazul subofiţerului, care se afla în timpul său liber în momentul agresiunii”, a declarat pentru Digi 24 Nicolae Răducu, de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Hunedoara.

Potrivit fișei postului, jandarmii trebuie să intervină dacă sunt martorii unui incident, chiar dacă se află în timpul liber.

Agresorul este un bărbat în vârstă de 33 de ani din Lupeni.

Salvamontista a rămas inconștientă în urma loviturii și a fost transferată la spital în stare de șoc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS