Acasă Actualitate Șeful IGSU, eliberat din funcție

Șeful IGSU, eliberat din funcție

Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), colonelul Nicolae Cornea, a fost eliberat, joi, din funcție, prin decizie a prim-ministrului Dacian Cioloș.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne, la propunerea ministrului Petre Tobă, colonelul Nicolae Cornea a fost eliberat din funcția de inspector general al IGSU, decizia venind ca urmare a depunerii cererii de pensionare a acestuia.

De asemenea, premierul l-a împuternicit pentru a îndeplini atribuțiile funcției de inspector general al IGSU pe generalul de brigadă cu o stea Ovidiu Vasilică.

Potrivit site-ului Jandarmeriei Române, Ovidiu Vasilică a fost prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române și șef al Statului Major al Jandarmeriei Române.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version