Acasă Actualitate „Albă ca Zăpada“ şi „Invitaţie la joacă“, la „Colibri“

„Albă ca Zăpada“ şi „Invitaţie la joacă“, la „Colibri“

-

(Foto: Teatrul Colibri)
(Foto: Teatrul Colibri)

Albă ca Zăpada intră în scenă la Teatrul „Colibri“, sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 18.00. Spectacolul, adaptare după Fraţii Grimm, cu scenariul şi regia realizate de Iulia Cârstea, are în distribuție actorii: Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Alis Ianoş, Emanuel Popescu. Duminică, 31 ianuarie, de la ora 11.00, cei mici primesc o „Invitaţie la joacă“. Partener le va fi năstruşnicul şi celebrul Zdreanţă. Din distribuţie fac parte actorii: Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Alis Ianoş.
Preţul biletelor este 5 lei, 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.
Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului „Colibri“, de luni până sâmbătă, între orele 10.00 – 13.00 şi 16.00 – 19.00, iar duminica, în intervalul 10.00 – 13.00.

Mirela MARINESCU
Mirela MARINESCU
Lucrează în presa scrisă din 2002, dar în facultate a cochetat şi cu televiziunea și radioul. Consideră că munca în televiziune este un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.