24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei curse, anulate pe Aeroportul Otopeni

Trei curse, anulate pe Aeroportul Otopeni

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de ninsoare abundentă şi viscol cu rafale de vânt de 75 peste km/h, care transportă zăpada pe sol.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, au fost anulate două curse, către Istanbul şi Moscova, ai căror pasageri urmează să fie îmbarcaţi în cursul după amiezii pe alte zboruri cu aceleaşi destinaţii. De asemenea, tot astăzi a fost anulat un zbor către Milano.

Unele curse aeriene pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor şi de operaţiunile de handling la sol îngreunate de vreme, punctual unele întârzieri ajungând la două ore, a anunţat, duminică, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB)..

Pe aeroporturile Capitalei se intervine constant cu utilajele proprii pentru deszăpezirea pistelor, platformelor şi căilor de rulare, care sunt închise periodic pentru îndepărtarea zăpezii. Pe ambele aeroporturi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS