12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat înarmat cu un cuțit, împușcat mortal în fața unui comisariat de poliție din Paris

Un bărbat înarmat cu un cuțit, împușcat mortal în fața unui comisariat de poliție din Paris

Un bărbat a fost împușcat mortal joi în fața unui comisariat de poliție din Paris, au anunțat surse polițienești, citate de AFP.
Bărbatul, înarmat cu un cuțit, ar fi încercat să intre în secția de poliție, scrie și Reuters, citând surse din cadrul sindicatului polițiștilor.

Una dintre surse a spus că bărbatul părea să aibă un fel ce centură, însă nu a putut preciza dacă era vorba de una cu explozibili. Ulterior, Ministerul de Interne a precizat că bărbatul împușcat mai avea asupra sa, în afara cuțitului, și un dispozitiv care ar fi putut fi o vestă explozivă și că a strigat ‘Allah Akbar’ în timp ce încerca să agreseze un polițist.
Un martor a declarat pentru AFP că s-au auzit ‘două-trei focuri de armă’, iar strada, situată în popularul cartier Goutte d’Or, din nordul capitalei, a fost încercuită de forțele de ordine.
Incidentul a avut loc în ziua în care se comemorează un an de la atacurile unor militanți islamiști asupra redacției revistei satirice Charlie Hebdo din capitala franceză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS