Acasă Actualitate Miron Cozma a rămas fără permis de conducere

Miron Cozma a rămas fără permis de conducere

Poliţistii din cadrul IPJ Dolj au precizat pentru GdS că, în urma accidentului de miercuri seară, provocat de Miron Cozma, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere lui Miron Cozma si i-au eliberat o dovadă valabilă 15 zile. Reamintim că accidentul în care a fost implicat fostul lider al minerilor din Valea Jiului a avut loc miercuri seară, la intrarea în municipiul Craiova, în zona hypermarketului Metro.

Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, Miron Cozma conducea un autoturism Dacia Logan dinspre Slatina către Craiova, a virat stânga pentru a intra în parcarea hypermarketului Metro şi a fost lovit în plin de o dubiţă care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului dintre cele două autovehicule, Loganul condus de Cozma a fost proiectat în alt autoturism care ieşea din parcarea magazinului. În urma accidentului, Miron Cozma a fost lovit uşor la cap şi a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.
Exit mobile version