Acasă Actualitate Consilier din Ministerul Sănătăţii, demis după ce i-ar fi îndemnat pe absolvenţi...

Consilier din Ministerul Sănătăţii, demis după ce i-ar fi îndemnat pe absolvenţi să plece din ţară

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a decis eliberarea lui Benoni Țiganiuc  din funcția de consilier al secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Dorel Săndesc, ca urmare a afirmațiilor domnului consilier după întâlnirea cu medicii participanți la concursul de rezidențiat de joi, 10 decembrie.

Această întâlnire a avut loc la solicitarea medicilor care au obținut punctaj de promovare la concursul de rezidențiat și nu au  ocupat loc/post din cauza epuizării acestora.

Ministerul Sănătății se delimitează de afirmațiile făcute de consilierul Benoni Țiganiuc într-un cadru informal, după încheierea discuțiilor dintre reprezentanții Ministerului Sănătății și reprezentanții medicilor.Conducerea ministerului Sănătății a aflat de afirmațiile domnului consilier din mass-media.

Este regretabil că un reprezentant al Ministerului Sănătății a afirmat astfel de lucruri. Ne preocupă în mod special identificarea unor soluții pentru stoparea fenomenului migrației medicilor și asigurarea personalului medical necesar în unitățile sanitare publice„, a afirmat Patriciu Achimaș-Cadariu, ministrul Sănătății.

 

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version