Acasă Actualitate Dacian Cioloş despre bugetul pe 2016: „Poate nu satisface toate dorinţele, dar...

Dacian Cioloş despre bugetul pe 2016: „Poate nu satisface toate dorinţele, dar acoperă necesităţile anului ce vine”

Premierul Dacian Cioloş a făcut, astăzi, pe pagina de Facebook, câteva precizări legate de bugetul de stat pe 2016, reamintind că sănătatea, educaţia şi infrastructura sunt prioritare pentru Cabinetul său, iar în finanţarea lăcaşurilor de cult ar trebui să se implice comunităţile locale şi enoriaşii, potrivit Mediafax. Referitor la principiile care au stat la baza alcătuirii bugetului pentru 2016, premierul Dacian Cioloş a scris în mesajul de pe pagina reţelei de socializare că a propus „un buget care acoperă în mod echilibrat toate necesităţile” anului viitor.

„Pentru 2016, am propus un buget prin care poate nu se satisfac toate dorinţele, dar care acoperă în mod echilibrat toate necesităţile anului ce vine. Este adevărat că au existat constrângeri, dar ne-am concentrat să găsim soluţii, nu să ne găsim scuze. Bugetul a fost construit ţinând cont şi de pragul maxim de deficit de 3% stabilit la nivelul UE”, a scris Cioloş.

În acelaşi mesaj, primul-ministru a vorbit şi despre creşterea salariului minim pe economie, despre care a precizat că nu poate lua o decizie până nu are o analiză a „impactului unei astfel de decizii”.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version