Acasă Actualitate A fost descoperită bucătăria lui Shakespeare

A fost descoperită bucătăria lui Shakespeare

Bucătăria din locuinţa pe care William Shakespeare a achiziţionat-o în 1597 şi în care dramaturgul britanic a locuit timp de 19 ani a fost descoperită de arheologii care au efectuat săpături pe terenul pe care s-a aflat această proprietate din oraşul Stratford-upon-Avon, potrivit bbc.com, citată de Mediafax.

 

Această proprietate intitulată New Place, în care Shakespeare şi-a petrecut 19 ani din viaţa sa de adult, a fost cea mai mare gospodărie nefamilială din oraşul Stratford-upon-Avon, în care s-a născut celebrul poet, dramaturg şi scriitor britanic, care a fost botezat pe 26 aprilie 1564, data naşterii sale fiind necunoscută.

Bucătăria acestei reşedinţe, o vatră şi o groapă de depozitare au fost descoperite de arheologii care au făcut săpături pe terenul pe care s-a aflat această proprietate din Stratford-upon-Avon.

New Place, pe care Shakespeare a cumpărat-o în 1597, includea o sufragerie, o galerie şi peste 20 de camere şi 10 şemineuri.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version