Acasă Actualitate Olt: Inundații în mai multe localități. Au intervenit pompierii

Olt: Inundații în mai multe localități. Au intervenit pompierii

-

Inundații în județul Olt (Foto: arhiva Agerpres)
Inundații în județul Olt (Foto: arhiva Agerpres)

Sute de gospodării au fost inundate în mai multe localități din județul Olt, din cauza precipitațiilor abundente din ultimele două zile, informează Agerpres. În cursul zilei de sâmbătă, pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt au intervenit în mai multe zone, pentru a scoate apa din curțile oamenilor. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, citat de Agerpres, echipaje de pompieri au intervenit, sâmbătă, pentru scoaterea apei din gospodării inundate din orașul Scornicești și din comunele Osica de Sus, Perieți, Găneasa și Dăneasa, după ce în timpul nopții trecute au intervenit pentru asanarea apei din gospodării inundate în comunele Ipotești, Optași, Icoana, în orașul Balș și în comuna Perieți.

10 gospodării inundate într-o localitate, ieri-noapte

Ploile abundente au provocat inundații și în localitățile Găneasa, Crâmpoia, Movileni, Brebeni, Tufeni și Potcova, unde pentru scoaterea apei din gospodăriile inundate au intervenit serviciile voluntare pentru situații de urgență. În localitatea Perieți au fost 10 gospodării în care a pătruns apa pe timpul nopții, în special în curți. Nu au fost locuințe inundate. Județul Olt este sâmbătă sub avertizare hidrologică Cod portocaliu, pe toate cursurile de apă. Purtătorul de cuvânt al ISU Olt a menționat că până sâmbătă la ora 11.00 nu au fost depășite cotele de apărare pe vreun curs de apă din județ, potrivit Agerpres. Joi și vineri, ploile abundente au cauzat inundarea a câtorva sute de gospodării din județul Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de la grecii antici, surclasând artiste precum Beyoncé, Amber Heard, Ariana Grande, Kate Moss și Cara Delevingne, potrivit mirror.co.uk.