27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSituaţia victimelor de la Colectiv: 62 de persoane sunt încă internate, 14 fiind în stare critică

Situaţia victimelor de la Colectiv: 62 de persoane sunt încă internate, 14 fiind în stare critică

Ministerul Sănătăţii a anunţat astăzi că în spitalele din Capitală mai erau internaţi 62 de pacienţi, dintre răniţii din Colectiv, 14 dintre ei fiind în stare critică, în timp ce cinci au fost externaţi în ultimele două zile, scrie Mediafax.

Dintre cele cinci persoane externate, patru au părăsit spitalul joi, iar una miercuri. Este vorba despre un pacient de la Spitalul „Sf. Ioan”, doi de la „Sfântul Pantelimon”, şi doi de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. În unităţile sanitare din străinătate au fost transportaţi 37 de pacienţi, însă opt au decedat – trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 13 zile de la tragedie au decedat alte 27 de persoane, numărul victimelor ajungând, joi, la 54. Până în prezent au fost externate 20 de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS