10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGheorghe Nichita, în arest preventiv

Gheorghe Nichita, în arest preventiv

Edilul suspendat al Iașiului, Gheorghe Nichita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care este acuzat de luare.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au cerut magistraților pentru Tiberiu Urdăreanu arest la domiciliu, având în vedere că acesta și/a recunoscut faptele de care este acuzat.

Totodată, oamenii legii au dispus măsura controlului judiciar față de Iulius Gabriel Mardarasevici, director al SC Information Business Consulting SRL (IBC), cu privire la săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

“Inculpatul Mardarasevici Iulius Gabriel va depune o cauțiune în valoare de 50.000 lei, care va fi consemnată pe numele inculpatului la dispoziția Direcției Naționale Anticorupție, sau prin constituirea unei garanții reale, mobiliare ori imobiliare, în limita aceleiași sumei de 50.000 lei, în favoarea Direcției Naționale Anticorupție”, arată DNA.

De asemenea, procurorii anticorupție l-au pus sub control judiciar și pe Mihail Tănăsescu, vicepreședinte al grupului de firme UTI, acuzat de dare de mită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS