Acasă Actualitate Oprea: „Nu am încălcat niciodată legea”

Oprea: „Nu am încălcat niciodată legea”

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea a declarat la ieşirea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, că în toată activitatea nu a încălcat niciodată legea.
”Am răspuns la toate întrebările procurorilor. Eram în timpul serviciului și îmi făceam datoria. Nu am voie să spun mai mult decât am declarat. Nu am nimic în plus față de ce au avut alți miniștri de Interne. Vreau să vă spun că nu am avut anul acesta nicio zi de concediu și am muncit de dimineață până seara într-un context dificil de securitate. Ori de câte ori vom fi chemați la Parchet vom veni și am trimis toate documentele necesare. În toată activitatea mea nu am încălcat legea”, a declarat Oprea.
Vicepremierul Gabriel Oprea s-a prezentat la Parchetul General de pe lângă Tribunalul București pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul în care este anchetată moartea polițistului Bogdan Gigină.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version