Acasă Actualitate Peste 100 de persoane cer demisia lui Oprea în faţa Guvernului

Peste 100 de persoane cer demisia lui Oprea în faţa Guvernului

Peste 100 de persoane s-au adunat, în această seară, în faţa Guvernului, pentru a cere demisia sau demiterea ministrului de Interne Gabriel Oprea, după moartea poliţistului Bogdan Gigină care se afla în coloana oficială a demnitarului, potrivit Mediafax.

Oamenii scandează „Demisia!”, „Ruşine să vă fie!”, „Nu e Oprea la ciolan interesul naţional” şi „Oprea face crime, Ponta îl susţine” în faţa sediului Guvernului. Unii afişează un banner cu textul: „Cerem demisia vestitului cuplu de plagiatori şi aroganţi Ponta – Oprea”.

Şi duminică, aproximativ 1.000 de oameni au ieşit în stradă, în centrul Capitalei, pentru a cere demisia sau demiterea ministrului Gabriel Oprea. Aceştia au protestat la Universitate, apoi au mers în marş la sediile MAI şi Guvernului. Proteste similare au avut loc şi la Cluj-Napoca.

Poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit pe 20 octombrie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost transportat după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală. Bogdan Gigină a fost înmormântat vineri, cu onoruri militare, în prezenţa a sute de colegi în uniformă.

 

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version