Acasă Actualitate Adele înregistrează un record absolut pe YouTube

Adele înregistrează un record absolut pe YouTube

Cântăreața soul britanică Adele a înregistrat un record absolut pe YouTube, depășind-o pe Taylor Swift la numărul de accesări ale piesei „Hello”. Adele a dezvăluit vineri primul single de pe noul său album, al cărui clip a fost realizat de cineastul canadian Xavier Nolan, informează duminică lesoir.be.

Videoclipul alb-negru al acestei balade melancolice de peste șase minute, turnat la țară, în Quebec, o prezintă pe cântăreață amintindu-și o relație de dragoste cu un final nefericit. În mai puțin de trei zile, Adele a adunat peste 50 de milioane de vizualizări, depășind recordul deținut până acum de Taylor Swift.

Talentata cântăreață britanică a revenit astfel în prim-planul scenei muzicale internaționale și pare a capta atenția publicului mai mult ca alte vedete, încheie lesoir.be. Sursa: AGERPRES

A absolvit Facultatea de Ştiințe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Filosofie Sociologie. Lucrează la Gazeta de Sud din 2004 în domeniul social, dar este şi realizatorul rubricii Infosocial la Radio Sud.
Exit mobile version