21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei ardeleni, prinşi la furat în Craiova

Trei ardeleni, prinşi la furat în Craiova

Trei persoane cu domiciliile în judeţele Sibiu şi Cluj au fost prinse după ce au sustras, vineri, mai multe haine dintr-un centru comercial din Craiova, a anunţat în urmă cu puţin timp Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj, într-un comunicat.

Polițiștii Secției 3 Craiova au fost sesizați, vineri, în jurul orei 17.00, cu privire la faptul că în parcarea unui centru comercial se află mulți tineri cu comportament suspect, și care  au depozitat bagaje voluminoase într-un autoturism. Deplasându-se la fața locului,  polițiștii împreună cu jandami din cadrul IJJ Dolj au identificat trei tineri, ocupanți ai autoturismului respectiv, stabilind că se numesc Daniel C., de 28 ani, din Sibiu, V. Claudia, de 21 ani, din sat Valea Viilor, județul Sibiu, și  M. Laura , de 20 ani, județul Cluj.

În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit în portbagajul autoturismului mai multe articole vestimentare având aplicate etichete aparținând unor firme cu puncte de lucru în centul comercial respectiv. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, tinerii împreună cu I. Cătălin, de 24 de ani, din Sibiu, care se sustrage cercetărilor, au furat mai multe articole vestimentare din centrul comercial, și ulterior le-au depozitat în autoturismul parcat.

Prejudiciul în valoare de peste 4000 lei a fost recuperat în totalitate și restituit părților vătămate. Cei trei tineri, cercetați penal pentru furt, au fost conduși la sediul Secției 3 Craiova în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS