Acasă Actualitate Barack Obama a împlinit astăzi 54 de ani

Barack Obama a împlinit astăzi 54 de ani

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a împlinit, astăzi, 54 de ani, aceasta fiind penultima zi de naştere pe care liderul american o sărbătoreşte la Casa Albă.

„Mâine este ziua mea de naştere, aşa că încep să reflectez asupra vârstei”, a declarat preşedintele Obama, luni, în timpul lansării primului plan al Statelor Unite de limitare a emisiilor de carbon produse de centralele electrice.
Anterior, liderul de la Casa Albă s-a bucurat de un prim „La Mulţi Ani”, interpretat de publicul reunit la un summit al tinerilor conducători din Africa, la care preşedintele american a luat parte, notează USA Today.
Administraţia Prezidenţială din SUA nu a oferit încă detalii privind modul în care preşedintele Barack Obama îşi va petrece cea de-a 54-a aniversare, însă cel mai probabil programul va include activităţi desfăşurate alături de familia sa.
Barack Obama s-a născut pe 4 august 1961, în Hawaii, şi şi-a petrecut o parte din copilărie în Indonezia. Obama se află la Casa Albă de şase ani, fiind cel de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite şi primul afroamerican aflat la conducerea primei puteri mondiale.
Barack Obama este căsătorit cu Michelle Obama de 23 de ani şi au împreună două fiice: Malia Ann Obama, în vârstă de 17 ani şi Natasha (Sasha) Obama, de 14 ani.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version