Acasă Actualitate Bucureşti: Poliţist rănit grav de un şofer băut care nu a vrut...

Bucureşti: Poliţist rănit grav de un şofer băut care nu a vrut să oprească pentru control

(Foto: ziarelive.ro)
(Foto: ziarelive.ro)

Un poliţist a fost rănit grav de un şofer băut, care a refuzat să oprească maşina pentru control, informează Mediafax.ro. Accidentul s-a produs azi-noapte în Capitală, în jurul orei 03:30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic. Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la rutieră, a accelerat, l-a lovit, acesta a rămas pe capotă aproximativ 400 de metri, apoi a căzut pe carosabil, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău. Şoferul a fugit de la locul accidentului şi a fost prins de poliţişti la aproximativ doi kilometri, în Pipera, judeţul Ilfov, după ce a lovit un scuar şi apoi, din cauza vitezei, a fost proiectat într-un gard. Agenţii de la Rutieră spun că şoferul mirosea a alcool.

Poliţistul are politraumatisme, fiind internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Şoferul care l-a lovit pe poliţistul de la Rutieră, cetăţean turc, a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale şi pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version