11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞoferul sloven care a ucis în accident un procuror din Arad şi pe familia acestuia, găsit mort

Şoferul sloven care a ucis în accident un procuror din Arad şi pe familia acestuia, găsit mort

 

Şoferul sloven care i-a ucis pe prim-procurorul arădean Flavius Chiş şi pe membrii familiei acestuia într-un accident petrecut pe o autostradă de lângă Ljubljana, după care a fugit, fiind căutat de Poliţie, a fost găsit mort, autorităţile suspectând că s-a sinucis, conform presei locale.

Publicaţiile din Slovenia citează oficiali din Poliţie, care au declarat, joi, că a fost confirmată moartea şoferului căutat în urma accidentului în care au murit patru români, potrivit Mediafax.

Potrivit zurnal24.si, cadavrul unui bărbat a fost descoperit încă de duminică într-o pădure aflată între localităţile slovene Logatec şi Laze, iar poliţiştii au primit informaţii că este vorba despre Stanka Brajerja (50 ani), şoferul cisternei implicate în accidentul din 13 iulie, în care au murit prim-procurorul arădean Flavius Chiş, soţia, copilul şi soacra acestuia.

Autorităţile slovene au confirmat abia joi identitatea, după ce au primit rezultatele testelor ADN.

Conform altor publicaţii locale, poliţiştii nu au, în acest moment, suspiciuni privind cauzele morţii bărbatului, pe corpul căruia nu au fost găsite urme de violenţă, astfel că există suspiciunea că acesta s-a sinucis.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Flavius Chiş, a murit, în 13 iulie, într-un accident rutier petrecut pe o autostradă din Slovenia, în care şi-au mai pierdut viaţa soţia sa, fiul său în vârstă de cinci ani şi soacra sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS