Acasă Actualitate Până pe 7 iulie se completează opţiunile de înscriere la liceu

Până pe 7 iulie se completează opţiunile de înscriere la liceu

Completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţii lor, se va face începând de vineri, 3 iulie.
Completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a se va face între 3 – 7 iulie.
Completarea fişelor de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a proveniţi din alte judeţe se va face la centrul special desemnat din judeţul pentru care solicită înscrierea.

Verificarea de către părinţi şi candidaţi a fişelor editate de calculator, corectarea greşelilor în baza de date computerizată şi listarea fişelor corectate din calculator se face între 4 – 8 iulie.

Pe 9 iulie este termenul-limită pentru transmiterea bazei de date de la centrele de înscriere la centrul judeţean de admitere/al municipiului Bucureşti, precum şi a listei absolvenţilor care nu participă la repartizarea computerizată.

Pe 10 iulie este termenul de transmitere a bazei de date de la centrele de admitere judeţene la Centrul Naţional de Admitere.

Între 11 – 12 iulie se face verificarea şi corectarea bazelor de date de către Comisia Naţională de Admitere şi comisiile de admitere judeţene/a municipiului Bucureşti, transmiterea modificărilor la comisia naţională.

Pe 13 iulie se face corectarea erorilor şi confirmarea încheierii modificărilor.
Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2015 – 2015 se face pe 14 iulie.

Pe 15 iulie se va afişa în unităţile de învăţământ gimnazial lista cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat din judeţ/municipiul Bucureşti, cît şi lista candidaţilor repartizaţi în acea unitate.

Între 16 iulie -24 iulie se vor depune dosarele de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version